€ 23.50 · 4.5 (221) · In Magazzino
Pluhar Laszlo
Margerita Pizza Sütése Effeuno P134HA kemencével Cap. Saccorosso liszt Biga 24 ó 70% hidratációval!
Pluhar Laszlo
Nápolyi pizzához Caputo Aria Olasz pizzaliszt teszt 75% hidratációval!
Pluhar Laszlo
Körtés Gorgonzolás Nápolyi pizza Caputo Saccorosso 67% hidro Profi Olasz kemencében Effeovens N4!
72 órás Direkt tészta 5 Stagioni Pizza Napoletana AVPN-es liszttel! Nápolyi pizza sütése 63% hidro
Pizzakötény nélkül nincs jó Nápolyi pizza ? :) Kosz taszító központi hevederes technológia!
Új generációs Profi Forgózsámolyos Pizzakemence Nápolyi pizzához fejlesztve! Everdure Kiln2!
12 óra szobahő+36 órás 4 fokos hűtős érlelés után Spadoni Nera 7 Tomival Pattintjuk a pizzákat :)
Effeuno pizzakemence, 509 °C, Biscotto, magas változat - Kemencék - Micko
Effeovens N5 pizzakemence, 509 °C, Biscotto - Kemencék - Micko
Profi Olasz dagasztó test Famag Grilletta IM5S/Vigevano Vesuvio liszt dagasztása 71% hidro Biga 100%