Trova

Caputo Aria 72%-os hidratáció!Profi Olasz pizzakemence Effeovens N5!Nápolyi pizza sütése!

€ 23.50 · 4.5 (221) · In Magazzino

Pluhar Laszlo

Margerita Pizza Sütése Effeuno P134HA kemencével Cap. Saccorosso liszt Biga 24 ó 70% hidratációval!

Pluhar Laszlo

Nápolyi pizzához Caputo Aria Olasz pizzaliszt teszt 75% hidratációval!

Pluhar Laszlo

Körtés Gorgonzolás Nápolyi pizza Caputo Saccorosso 67% hidro Profi Olasz kemencében Effeovens N4!

72 órás Direkt tészta 5 Stagioni Pizza Napoletana AVPN-es liszttel! Nápolyi pizza sütése 63% hidro

Pizzakötény nélkül nincs jó Nápolyi pizza ? :) Kosz taszító központi hevederes technológia!

Új generációs Profi Forgózsámolyos Pizzakemence Nápolyi pizzához fejlesztve! Everdure Kiln2!

12 óra szobahő+36 órás 4 fokos hűtős érlelés után Spadoni Nera 7 Tomival Pattintjuk a pizzákat :)

Effeuno pizzakemence, 509 °C, Biscotto, magas változat - Kemencék - Micko

Effeovens N5 pizzakemence, 509 °C, Biscotto - Kemencék - Micko

Profi Olasz dagasztó test Famag Grilletta IM5S/Vigevano Vesuvio liszt dagasztása 71% hidro Biga 100%