Fogtechnika

A Tiszaparti FogCentrum Kft. Hódi László fogtechnikus mester 1984 óta működő egyéni vállalkozásának jogutódja.

A Kft. székhelyén és a rendelőnknél működő átadó fogtechnikai laborokban összesen 16 fogtechnikai asztal áll rendelkezésre. Felszereltségünk korszerű, a cégen belül készülő hídpótlások vázainak legnagyobb része a legkorszerűbb 3D gyártástechnológiákkal (selective laser metal sintering- lezerszinter.hu, illetve 5 tengelyes finommechanikai ipari marógéppel- dentmill.hu) kerülnek kivitelezésre. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a részleges és teljes kivehető fogpótlások, a kombinált, a teleszkópos, a fém-kerámia, a fémmentes kerámia és az implantátumokra készülő fogpótlások készítése terén. Kivehető pótlásainkba kérésre extra minőségű, műfogakat építünk be, amiknek kompozit felülete kiemelt esztétikát és kopásállóságot biztosít. Speciális feladatokat is ellátunk, a fejődési rendellenességgel született és daganattal műtött betegeknek  obturátorokat  és epitéziseket  készítünk.

Munkáink átadásakor igény szerint gyártói nyilatkozatot állítunk ki, amely  tartalmazza a felhasznált alapanyagokat.  Garanciavállalásunk időtartama 1-3 év, amennyiben a pótlás viselője rendszeresen megjelenik az ellenőrzéseken.  A fogtechnika részlegünk vezetője és dolgozói elkötelezettek, hogy csak kiváló minőségű munkát adjanak át, amellyel a velünk együtt dolgozó fogorvos és a páciens is teljes mértékben elégedett. A kiemelt minőséget az évek során bizonyított kitűnő anyagok, a legújabb technológiák és dolgozóink szakértelme garantálja. Évek óta kizárólag nikkelmentes alapanyagokat használunk fémet tartalmazó pótlásainkhoz.

Fogorvosaink  a fogtechnikussal  együtt tervezik meg a fogpótlásokat, nagy munkák esetén tanulmányi minták alapján. Fontosnak tartjuk, hogy fogtechnikus kollégáink is találkozzanak a páciensekkel, és a fogorvossal, asszisztenciával összhangban, egy csapatként  működjenek együtt a jól működő fogpótlás érdekében.  A fogszín  kiválasztásában is részt vesznek fogtechnikus kollégáink, valamint lehetőség van apró részletekig menő egyéni kívánságok teljesítésére is a fogpótlással kapcsolatban. (pl. fiatalkori fogforma fénykép alapján, apróbb rendellenességek, stb.)

Az időpontok egyeztetésekor ügyelünk rá, hogy minden technikusnak legyen ideje arra, hogy munkáját pontosan, szakszerűen végezze el, ne kelljen fokozott nyomás alatt dolgoznia, ne hozzon stresszhelyzet alatt rossz döntést. Laborunk nagy hangsúlyt fektet a tanulóképzésre, így biztosítva a lehetőségét annak, hogy évről- évre a legígéretesebb kezdő szakemberekkel frissíthesse csapatát, valamint ezúton vállal felelősséget azért, hogy a jövőben is felkészült szakemberek készítsenek fogpótlásokat akár nálunk, akár más cégnél.

A rendelőknél működő 3 székes fogtechnikai laboratórium lehetőséget nyújt arra, hogy kisebb korrekciókat, készreviteleket, egyéni kanalat, harapási sablont akár helyben meg lehessen várni.

Dentcenter fogtechnika árlista