Vendégkönyv

Azért szeretek ide járni, mert itt a fogorvosi székben teljes biztonságban érezhetem magam. Ráadásul nagyon jól esik a kezelések mellett a sok kedvesség és figyelmesség. Köszönöm!

Váraljai László,

A fogászat minden ember számára kényes és bizalmi téma; ... szerencsésnek érzem magam, hogy a Tiszaparti Fogcentrumot választottam. A légkör és az ott dolgozó szakemberek annyira elnyerték a bizalmamat kedvességükkel, szaktudásukkal, hogy nem kérdés hova is fogom gyermekeimet vinni fogorvoshoz.

Bölcskeiné Szilvi,

Nyugdíjas házaspár vagyunk. Egy kedves ismerősünk ajánlására kerestük fel a rendelőt. Csak a legjobbakat kaptuk ajánlat képpen. Mindketten bonyolult fogászati kezelésen estünk át. Mindent elkövettek ,hogy a feleségem bonyo-lult kezelését is megoldják. Dr. Pestölczi doktor Úr az előző orvosom hibáit is maradéktalanul megoldotta, rövid határidőn belül.
Néha voltak időpont módosítások,mindkettönknél de mi nyugdíjasok vagyunk így nemokozott különösebb problémát.
Árajánlat szempontjából korrektek voltak.
Bárkinek ajánlani tudjuk a rendelőt. Precizek és a szaktudásuk is kiváló.
Az asszisztenciárol is csak a legjobb véleményen vagyunk.

Üdvözlettel. Tószegiék.

Tószegi Györgyné,

Tisztelt Dr. Dombvári Mária

Nagyon köszönöm a lelkiismeretes, precíz mindenre kiterjedő munkájukat!
Hálás vagyok Dr. Palotás Csabának, minden asszisztensnek aki velem foglalkozott. Az egészségügyben ilyen kedves, udvarias, segítőkész légkört még nem tapasztaltam. A Tiszaparti FogCentrumot mindenkinek propagálni (javasolni) fogom az ismeretségi körömben akinek fogászati problémája van.

Tisztelettel,
Mile József

Mile József,