Rólunk

[mp_row] [mp_span col="12"]

A Tiszaparti FogCentrum Kft. Szegeden, A Tisza Palota épületének 4 székes rendelőjében várja pácienseit!

Dentcenter rendelő széles

Kellemes környezetben várunk minden kedves érdeklődőt. Igyekeztünk úgy kialakítani a rendelőket és környezetét, hogy oldjuk a feszültséget, szorongást amit sokan éreznek a fogászattal kapcsolatban.

Szakorvosaink teljes körű fogászati ellátást végeznek. Az egyszerűbb esztétikus tömésektől kezdve a SMART rendszerrel irányított műgyökér beültetésen át, a bonyolultabb kivehető és rögzített fogpótlásokig és szájsebészeti beavatkozásig minden területen magas színvonalú ellátást kínálunk.

A SMART Guide nem más, mint az implantátum beültetésére szolgáló navigációs rendszer. Előre, számítógépen megtervezett módon és pozícióba a lehető legnagyobb pontossággal vagyunk vele képesek beültetni az implantátumot, amelyre így a lehető legpontosabb fogpótlást tudjuk elkészíteni. Ennek eredménye képpen hosszú távon egészségesebb és jobb implantációs megoldást tudunk a páciensnek nyújtani.

Saját fogtechnikai laborunkkal együttműködve a következő különlegességeket nyújtjuk:

    • Digitális implantológia
    • Csontpótlás
    • CAD-CAM technológia
    • Allergénmentes kivehető és rögzített pótlások
    • Helyben készülő röntgenfelvételek

Nyitva tartásunk rugalmas, hiszen előzetes telefonos bejelentkezés alapján hétköznaponként reggel 8-tól este 8-ig fogászati ellátást tudunk biztosítani.

Nagyfokú szakmai tudással és empátiával igyekszünk hosszú távra elnyerni pácienseink bizalmát. Ezen alapul munkánk, ez egyben cégünk mottója is!

Munkatársaink

[/mp_span] [/mp_row]